lauantai 20. maaliskuuta 2021

Jopas

on aika vierähtänyt kuukaudella eteenpäin viime postauksesta. Oli tenttikin ja muita opiskeluhommia, se kurssi olikin isotöisempi kuin alkuun näytti. Ehkä joskus vielä saan tenttituloksenkin ja kurssiarvosanan. 

Muuten kuuluu ihan kivaa. Olen taas maanantaisin ollut jakamassa 2. asteen opiskelijoille ruokakasseja ja viime tiistaina olin omassa vanhassa lukiossani yo-valvojana. Se oli vähän sellainen lentomatkasimulaatio, kun koululla piti olla jo anivarhain puoli 8 ja sitten turvatarkastimme opiskelijoiden läppärit ja eväät ja myöhemmin saattelimme heitä vessaan ja takaisin. Menen sinne ensi viikolla vielä kahtena päivänä ja ennen pääsiäistä yhtenä. Toivottavasti kukaan kokelaista ei jää enää vessaan lukkojen taakse jumiin... Tämä tapahtui, kun olin jo lähtenyt, onneksi abipoika sai oven potkaistua sisäpuolelta auki ja lisäaikaa kirjoituksiin (ei ollut sitten tarvinnutkaan onneksi). 

Olen neulonut jo toisen Riddarin vartalo-osan valmiiksi ja eka hiha on puolivälissä. Aiemmin aloittamani Suolaulu-paita on kaulusosaa vaille valmis. 

Eilen katselin ensimmäisen osan Disney+-kanavan Falcon and Wintersoldier-sarjaa, vitsit se vaikuttaa hyvältä. WandaVision-sarja oli myös oikein erinomainen. Muutenkin olen täysin perunoitunut, en oikein jaksa enää töiden jälkeen kökkiä koneella ja uutisetkin alkaa olla aika puuduttavia.

Nuorimmaisen kanssa olemme taas juosseet tutkimuksissa. koululääkäri oli mittaillut verenpaineet aika korkeiksi ja laittoi lähetteen lastenlääkärille. Voitte kuvitella, miten onnellinen 15-v  on 24 tunnin verenpaineseurantalaitteesta..  Nukahti seuraavana päivänä koulutunnin ääreen. Tällä viikolla kävimmekin sitten verikokeissa kahdesti, koska lähetteessä ei lukenut halaistua sanaa siitä, että kokeet pitää ottaa aamulla. Onneksi Myllikän labraan pääsi jo klo 7 jonottamalla. Keskiviikkona oli vähän tällainen olo:


Vielä yksi biisi Linkin parkilta, Chester Bennington täyttäisi tänään 45v. En ole pystynyt juurikaan kuuntelemaan LP:tä moneen vuoteen.




6 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti nuorimmaisen asiat selviävät♥
    Mä näytin kuopukselle tuon koiran kuvan ja yksissä tuumin päätettiin, että just noin rento päivä me tänään vietetään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parin viikon päästä mennään sit sinne lastenlääkärille kuulemaan tuomio.

      Mulla alkaa olla koronakestävyys vähän tiukilla. Sit vielä kaikenlaisia foliopipokokoontumisia.. En jaksa.

      Poista
  2. Perunoitunut <3 mie tunnen itseni sellaseksi myös, paitsi että olen perunoitunut läppärin eteen.
    Toivottavasti lapsella on kaikki hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perunana on mukavaa :)

      Lääkärin vastaanotto on tän kuun lopussa.

      Poista
  3. Minulla on ollut pidempään jo tuollainen fiilis kuin kuvassa :D Vähän alkaa onneksi jo väsymys helpottamaan.

    Toivottavasti lapsen terveysasiat selviävät ja saa asianmukaista hoitoa.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)