maanantai 25. lokakuuta 2021

Lomasta päästyä

 Syyslomaviikko on ohi, taas kerran ja ajattelin päivitellä ennen töihinlähtöä tännekin jotakin. Jos jotakuta kiinnostaa, niin Wordpressistä löytyy enkunkielinen blogini, joka on ihan yhtä hunningolla kuin tämä. 

Kävimme viikko sitten Tukholmassa ensi kertaa noin kahteen vuoteen ja olipas kiva reissu. Mieskin sai maanantain vapaaksi, mikä oli mukavaa. Tukholmassa kävimme Abba-museossa ja sen jälkeen kävelimme Vanhan kaupungin (scifi-kirjakaupan) kautta kahville Mr Cake-kahvilaan ja sieltä laivalle, jossa olimmekin mukavan ajoissa eli noin tuntia ennen lähtöä. Ostin ihan liikaa karkkia ja kirjakaupassa ei ollut ihan niin paljon (haluamiani) kirjoja, joten tilasin kotona puuttuvia netitse. 


Torstaina kävin ystäväni Mareetan kanssa Tammisaaressa. Matka oli pitkä ja mutkikas Kasvihuoneilmiön kautta Fiskarsiin ja sieltä Tammisaareen ja paluumatkalla ajelimme Fagervikin ruukkimiljöön kautta, joka oli minulle uusi tuttavuus. Perjantaina kävin osteopaatilla ja sen jälkeen treffasin nuorimmaisen Itiksessä, hän päätti käyttää rippilahjarahansa uuteen puhelimeen. Lisäksi ostimme uusia housuja ja kävin passikuvassa. Olen nimittäin lähdössä marraskuun puolivälissä Göteborgiin jos kaikki menee hyvin. 

Eilen kävin Sipoonkorvessa sienikävelyllä, tunnissa sain oikein mojovan saaliin ja tapasin erään kissan emäntänsä ja isäntänsä kanssa. Kissa kuulemma seuraa vapaasti heitä metsässä, mutta loppumatkan alasmenorinne isännän pitää kantaa autolle. Kissat <3

Nyt pitää lähteä taas oikeisiin töihin. Nähdään taas!


 


6 kommenttia:

 1. Hieno sienisaalis! Pitäisi ehtiä metsään minunkin.

  VastaaPoista
 2. Meidän lähimetsässä ei ole tänä syksynä näkynyt kanttarelleja eikä suppiksia yhtään. Ei sillä että olisin sienestänyt, mutta metsässä kyllä kuljen melkein joka päivä.

  Vieläkö se kasvihuoneilmiö on pystyssä? Hyvä jos on, luin jostain, että sillä on talousvaikeuksia ja kuvittelin, että se meni kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneilmiö näyttää porskuttavan hyvin, varmaan munkkirinkilöiden ansiosta :)

   Poista
 3. Kissat ♥

  Nyt on kyllä ollut hurja suppissyksy!

  Mukavaa, että maailma vähän avautuu. Meillä kuopus valittiin Erasmus-reissuun Kreikkaan kuukauden päästä. Enpä mäkään ole käynyt siellä marras- joulukuussa ;-)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)